TERVETULOA OSALLISTUMAAN MANSEN MÖRINÄT TAPAHTUMAAN LEMPÄÄLÄÄN!

Wihuri Tekniseltä Kaupalta ja RealMachineryltä tullaan Mansen Mörinöissä näkemään useita eri edustuksia. Teknisen Kaupan valikoima tarjoaa kattavan kokoelman Willen, Bobcatin ja Linden koneita sekä laadukkaita Hunterin korjaamolaitteita. RealMachinery puolestaan esittelee laajan valikoiman Develon-maarakennuskoneita sekä Mecalac- ja Ammann-tuotteita. Osastolla pääsee myös tutustumaan asiantuntijoihin ja laadukkaisiin lisäpalveluihin, sekä tietysti koeajamaan koneita. Myös WRentin vuokrakonepalvelut ovat kattavasti esillä.

Tapahtumassa on esillä komea lauma Bobcatin koneita: kaivureita (E10e, E10z, E17, E19, E20z), kurottaja T40-180SLP, kuormaaja L28 ja liukuohjattava T590E.

Mörinät Lempäälässä eivät olisi mitään ilman RealMachineryn ja Teknisen Kaupan yhteistyökumppaneita ja runsasta määrää näytteilleasettajia. Mukana tapahtumassa ovat ainakin: Novatron, Allu, Nokian Raskaat Renkaat, Snowek, Serco, Dynaset, Stark, Vama, VTR-Workware, Green Tread, Metsätyö, Huoltoset, HydraSpecma, Trafino, Geotrim, Elpac, Gripen Wheels, SKF, Mostar, Geolaser, Laskone, RengasCenter Akaa, KA-Rengas ja Soukkio.

TEE KONEELLESI PALVELUS – OSTA JUURI SINULLE SOPIVAT TUOTTEET NYT KAMPANJAHINNOIN:

Mörinäkampanjassa muun muassa:

  • John Deere Hy-Gard-voiteluaineet
  • John Deere Plus-50 5W-40 -voiteluaine
  • Möirinöillä varatut huollot –10%, Develon, John Deere, Wille, Bobcat, Amman, Mecalac -koneista
  • John Deere polkutraktorille: hinta 195 € sis. alv.


Tule tutustumaan tuotteisiin, kokeilemaan koneita koeajelulla ja tekemään parhaat varaosaostot.

Tapahtuman tiedot:

Realparkinkatu 9-13, 37570 Lempäälä

Perjantai 14.4. klo 9 -17
Lauantai 15.4. klo 9-15

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme sekä näytteilleasettajiimme!